>

Een dag vol inspiratie, innovatie en connectie bij FMN Connect XL Event

Een dag vol inspiratie, innovatie en connectie bij FMN Connect XL Event

Afgelopen week beleefden onze collega’s een dag vol inspiratie, innovatie en connectie tijdens het FMN Connect XL event in het Omniversum-museum. Met het thema “Reconnect withNature” werden we uitgedaagd om onze relatie met de natuur te verkennen, aangezien wij mensen hier integraal onderdeel van zijn. Patrick van Veen trapte het event af met een inspirerende keynote, waarin hij sprak over gedrag en verandering in organisaties. Hij benadrukte het belang van aandacht voor elkaar en het opbouwen van waardevolle relaties. Onze collega’s namen deel aan diverse workshops, waar sprekers uit het werkveld hun passie en expertise deelden. Een overvloed aan inspiratie werd opgedaan, hetgeen ons in staat stelt bij te dragen aan een duurzame toekomst door onze eigen creativiteit en duurzame ideeën in te zetten. Als afsluiter nam Frank Croes in zijn keynote ons mee in zijn expertise van waardecreatiestrategieën. Hij toonde aan dat we veel kunnen leren van de natuur en op slimme wijze natuurlijke processen kunnen nabootsen om de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu te verminderen.

Als kers op de taart werd tijdens het event de FMN Student Award uitgereikt. Hoewel Ilianna met 65% van de publiekstemmen en een positief juryrapport op de derde plaats eindigde, beschouwen wij haar als een ware winnaar met deze indrukwekkende prestatie. Het was bijzonder om te (her)connecten met opkomend FM-talent en ervaren professionals.

FMN Connect XL heeft aangetoond dat synergie met de natuurlijke omgeving een bron van inspiratie kan zijn voor vernieuwing.