>

Trots op Ilianna! Afgestudeerd en wint de Flexim Afstudeer Award voor het beste onderzoek

Trots op Ilianna! Afgestudeerd en wint de Flexim Afstudeer Award voor het beste onderzoek

Ilianna heeft vorige maand officieel haar diploma hbo Bachelor Facility Management in ontvangst mogen nemen! Met haar afstudeeronderzoek heeft de principes van onze aanpak omgebouwd naar een breed toepasbaar model: CARES-Circle-model. Dit vormt de basis van onze aanpak om de zorgkwaliteit te verhogen en bouwen we samen met stakeholders aan huisvesting die naadloos aansluit op de behoeften van eenieder.

Naast dat ze haar diploma in ontvangst mocht nemen was er meer reden voor feest. In het kader van haar opleiding werd wederom dit jaar de Flexim Afstudeer Award uitgereikt voor het beste onderzoek. Ilianna viel onder de drie genomineerden en is tijdens de diploma-uitreiking verkozen tot winnaar voor het beste onderzoek. Zij ontving daarbij een bijzonder bronzen beeldje en een cheque van €500,-.

Maar Ilianna’s succesverhaal stopt hier niet. Ze is eveneens genomineerd voor de FMN Student Award in de categorie bachelor. Deze nominatie brengt niet alleen eer met zich mee, maar biedt Ilianna ook de kans om gedurende een jaar lid te worden van FMN, de vereniging voor facility management professionals. Zo blijft zij op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen.

Op donderdag 16 november 2023 worden tijdens het FMN Connect Xl evenement de bachelor- en master winnaars bekendgemaakt!