>

Ilianna afgestudeerd met cares-circle, waardevol model voor zorghuisvesting

Ilianna afgestudeerd met cares-circle, waardevol model voor zorghuisvesting

Ilianna is in januari bij ons begonnen met haar afstudeeronderzoek voor haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. Gedurende deze periode heeft zij met passie en toewijding onderzoek gedaan naar hoe Zorg voor Morgen zorgorganisaties nog beter kan ondersteunen bij het huisvestingsproces voor het realiseren van passende huisvesting voor cliënten in de intramurale zorg. Met behulp van diepgaande interviews en grondig literatuuronderzoek heeft zij de CARES-Circle ontwikkeld, een model opgebouwd uit de lagen van Client, Attendant, Resources, Experience, Surroundings, en Circumstances. Vervolgens heeft zij dit model in de praktijk getoetst door interviews te voeren met belanghebbende bij verschillende zorgorganisaties.

Met trots deelt Ilianna haar succesverhaal: “Mijn scriptie was een uitdagend onderzoek waar ik hard aan gewerkt heb en waar mooie resultaten uit zijn gekomen”. Haar harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, en ze heeft deze week succesvol haar scriptie verdedigd. Dit is het begin van haar nieuwe avontuur! Met oprechte blijdschap is Ilianna toegetreden tot het team van Zorg voor Morgen. “Deze mooie stap in mijn carrière vervult me met energie en enthousiasme. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om bij te dragen aan de groei en successen van het bureau. Ik ben ervan overtuigd dat ik in deze rol aan interessante projecten zal werken, mijn professionele vaardigheden verder zal ontwikkelen en waardevolle bijdragen zal leveren aan onze gemeenschappelijke doelen”, vertelt Ilianna.

Als ambassadeur van de CARES-Circle heeft Ilianna de verantwoordelijkheid op zich genomen om dit model verder te ontwikkelen. Wij hopen dan ook op korte termijn een veelbelovende pilot te kunnen draaien, waarin we de kracht van de CARES-Circle kunnen benutten.

We hebben alle vertrouwen in Ilianna en kijken uit naar de mooie stappen en resultaten die ze zal bereiken in haar loopbaan! Met Ilianna aan boord is ons team een energieke, ambitieuze en enthousiaste adviseur en katalysator rijker en gaan we ons verder inzetten om positieve impact te maken in de zorgsector.

Wilt u meer weten over de CARES-Circle, neem dan contact op met Ilianna. Ze vertelt er graag meer over.